Hitta hotell på Phi Phi Island

Hitta och boka boende på Phi Phi Island

Hotell på Phi Phi Island

Mellan Phuket, Ao Nang och Koh Lanta ligger en av Thailand mest populära öar, Phi Phi Island. En perfekt destination för den som vill ha ett brett utbud av platser att besöka men samtidigt varva ner och komma bort från stressen i Sverige.

Något man bör tänka på när man bokar hotell på Phi Phi Island är var någonstans man vill bo på ön. Eftersom det inte finns några bilar på ön tar det ganska långt tid att ta sig runt och väljer man att bo på någon av de mer isolerad stränderna på ön blir det lätt att man spenderar stor del av tiden där eftersom avstånden är relativt stora på ön.

Eftersom Phi Phi Island är ett av Thailands populäraste resmål blir hotellen lätt fullbokade under högsäsong och det rekommenderas att boka sitt boende i god tid för att försäkra sig om att man får bo på det hotellet man önskar. Att ön är populär gör även att prisbilen på hotellen är högre än på många andra platser i Thailand.

Bungalow eller lyxig resort?

Utbudet av boenden på Phi Phi Island varierar från enkla bungalows vid stranden till stora lyxiga hotellkomplex, oavsett vad man väljer är det viktigt att tänka på det vi skrivit ovan. Många av de lyxigare hotellen ligger avskilt och passar perfekt för den som vill ha lugn och ro på sin semester i Thailand.

Sista minuten boende på Phi Phi Island

Oftast när man sitter hemma i Sverige och letar hotell brukar man ställa sig frågan huruvida man ska avvakta och hoppas att hotellen dumpar priserna eller boka hotellet för det nuvarande priset. Självklart är det omöjligt att veta men oftast brukar det vara väldigt svårt att hitta några bra klipp på hotellen på Phi Phi Island tätt inpå ankomstdatumet. Framför allt under högsäsongen är det snarare så att hotellen är fullbokade. Med det sagt så finns det fortfarande möjlighet att åka till ön i hopp om att få ett bra pris på plats men risken finns att man får bo på ett hotell som man egentligen inte vill bo på.