Bamboo Island

En bit nordost om Phi Phi Island ligger Bamboo Island (Koh Phai) en liten ö helt omgiven av vackra stränder och turkost vatten. På ön finns inga hotell och restauranger, dock finns en liten butik som säljer drycker och lite snacks.

Inte långt från Koh Phi Phi Don ligger ön Bamboo Island. En fantastisk ö med vackra stränder. Ön ligger nordöst om Koh Phi Phi Don och är en populär dagsutflykt för de som gillar att sola och bada. Det finns möjlighet att ta sig dit med både speadboats och longtailbåtar från Koh Phi Phi Don.

Ett tips är att om det är lite blåsigt så är det betydligt bekvämare att ta sig över till ön med en speedboat än en longtailbåt. Fördelen med att åka till Bamboo Island med en longtailbåt är att man kan stanna hur länge man vill och att man kan ta sig till vilken del av ön man behagar. Vill man bo i närheten av Bamboo Island så är det hotellen på Koh Phi Phi Don som är närmast. Glöm inte att vara ute i god tid så att hotellet du vill bo på är fullbokat. Något som är lätt hänt under högsäsongen.